foreign objects

help.jpg

Apua

Ota yhteyttä

contact@foreignobjects.fi
+358 44 766 9966
 
 

Yleiset ehdot

Valikoimamme matot ovat vintage-tuotteita. Ne ovat käytettyjä eikä niiden tarkka ikä ole luotettavasti määritettävissä. Kaikki sivustolla annettu tuotteiden ikään liittyvä informaatio on puhtaasti arviota. Koska matot ovat olleet aiemmin käytössä, ne myydään ”siinä kunnossa kuin ne ovat” -periaatteella. Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden 14 päivän täysi palautusoikeus mahdollistaa asiakkalle tuotteen kunnon huolellisen tarkastamisen kotonaan.
 
Foreign Objects Oy myy tuotteitaan toistaiseksi vain Suomeen. Kaupoissa noudatetaan Suomen lainsäädäntöä.
 
Käytämme eri kuljetusyhtiöiden palveluja. Periaatteena on, että tuotteet toimitetaan tilaajan ovelle saakka kuljetusyhtiön tilaajan kanssa sopimana ajankohtana. Tarkka toimitustapa saattaa vaihdella tilauksessa käytetystä kuljetusyhtiöstä riippuen.
 
 

Maksaminen

Toistaiseksi ainoa verkkokauppamme maksutapa on laskutus. Laskutus tapahtuu tuotteen toimittamisen yhteydessä ja laskun eräpäivä ajoitetaan 14 päivän päähän toimituksesta. Foreign Objects Oy kuitenkin pidättää oikeuden vaatia ennakkomaksua.
 
Foreign Objects Oy ei takaa, että kaikki verkkokaupan tuotteet ovat varastossa ja saatavilla tilausta tehtäessä. Jos tilattu tuote on väliaikaisesti tai pysyvästi poissa saatavilta, kauppa ilmoittaa asiasta tilaajalle mahdollisimman pian puhelimitse tai sähköpostitse. Foreign Obejcts ei voi taata kaiken sivuston sisällön virheettömyyttä tai ajantasaisuutta. Foreign Objects Oy varaa oikeuden ajankohtana hyvänsä muuttaa sivuston sisältöä. Jos asiakkaalta on laskutettu väärä hinta, kauppa tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden tilata tuote oikealla hinnalla tai perua tilaus. Foreign Objects varaa oikeuden peruuttaa tilaus ennen sen lähettämistä asiakkaalle, jos hinta havaitaan virheelliseksi. Tällaisessa tapauksessa asiakkalle tiedotetaan asiasta sähköpostitse. Jos asiakkaaseen ei saada yhteyttä, tilaus perutaan.
 
 

Toimitustiedot

Käytämme eri kuljetusyhtiöiden palveluja. Periaatteena on, että tuotteet toimitetaan tilaajan ovelle saakka kuljetusyhtiön tilaajan kanssa sopimana ajankohtana. Tarkka toimitustapa saattaa vaihdella tilauksessa käytetystä kuljetusyhtiöstä riippuen.
 
Tällä hetkellä ensisijaisena toimitustapanamme on Postin Ovelle-paketti Joustavasti-lisäpalvelulla. Lähetys kuljetetaan perille vastaanottajan kanssa sovittuna aikana. Palveluun sisältyy yhteydenotto vastaanottajalle jakeluajankohdasta sopimiseksi. Yhteydenottoyrityksiä on enintään kaksi. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle postitetaan soittopyyntö jakeluajankohdasta sopimiseksi. Jakelupäivät ma–pe.
 
 

Palautukset

Tuotteiden palautus tapahtuu postitse. Erikseen sovittaessa myös nouto tai tuotteen tuonti varastollemme voi olla mahdollinen.
 
Foreign Objects Oy maksaa palautusten postimaksut. Tätä varten palautustilanteissa asiakkaita pyydetään lähettämään tilinumeronsa ja maksetun postimaksun suuruus osoitteeseen contact@foreignobjects.fi.
 
Palautusta varteen tuotteet tulee pakata uudelleen lähetyspakkauksiinsa.
 
 

Medialle

Kuvatiedusteluissa ja muissa lehdistöön liittyvissä asioissa pyydämme olemaan
yhteydessä Jussi Puikkoseen jussi@foreignobjects.fi
 
 
Foreign Objects Oy
Y-tunnus: 2415558-4
Alv. Rek.
 
Konttori
Helsinginkatu 19 A 23
00500 Helsinki