foreign objects

marokko-12-0086.jpg

Me

Filosofia

Hyvää muotoilua ei synny suunnittelemalla asioita uusiksi vain siksi, että niihin voidaan liittää sana design. Parasta muotoilua syntyy sukupolvia kestävän evoluution kautta. Länsimaisella muotoilulla on edelleen opittavaa niiltä nimettömiltä käsityöläisiltä eri puolilta maailmaa, jotka kykenevät yhdistämään töissään nöyrän suhtautumisen traditioon ja estottoman luovuuden.
 
Marokkolaisissa berberimatoissa yhdistyvät nämä kaksi. Ne pohjautuvat samalla sekä pitkään heimokulttuurin traditioon ja tekijöidensä itseilmaisuun, niissä on yhteinen muotokieli mutta jokainen kappale on uniikki. Ne ovat samalla taidetta ja käyttöesineitä.
 
 

Sovitus

Toimitamme myös mielellämme mattoja kotiin sovitettavaksi. Koska kaikkia verkkokaupassamme tehtyjä ostoksia koskee 14 päivän palautusoikeus, maton saa kotiinsa tai toimistoonsa nähtäväksi ostamalla sen verkkokaupasta ja palautus tapahtuu postitse. Maton palauduttua meille hyvitämme ostohinnan takaisin. Myös postituskulut palautuksesta hyvitetään.
 
Erikseen sovittaessa voimme toimittaa mattoja nähtäväksi myös suoraan. Erityisesti pääkaupunkiseudulla tämä voi osoittautua kätevimmäksi tavaksi. Pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse contact@foreignobjects.fi tai puhelimitse 044 766 9966.
 
 

Projektit

Berberimatto toimistoon tai hotelliin? Jos olette sisustamisen ammattilainen ja kiinnostunut projektiasiakkuudesta, pyydämme ottamaan yhteyttä. Pystymme vastaamaan suuriinkin tilauksiin Marokossa solmittujen tavarantoimittajasuhteiden avulla. Muistattehan, että matot ovat uniikkeja - mutta tarvittaessa pyrimme etsimään mahdollisimman tarkasti toiveittanne vastaavia yksilöitä.